Blanketter

Ansøgningsskemaer


Ansøgning om at drive virksomhed i bolig

Hvis du har planer om at drive virksomhed i en bolig, kan du søge om tilladelse her.


Ansøgning om boligbytning

Du har måske brug for en boligbytning af en eller anden årsag. Kravet er at du og din boligbyttekontakt skal have overholdt jeres lejekontrakter, I må ikke skylde penge til INI A/S og din bolig, som du skal bytte over til, skal passe i størrelse til din hustand.


Ansøgning om boliggaranti

Du er måske optaget til en uddannelse eller har en anden årsag til at rejse væk fra din bolig og hjemby i længere tid. Du kan undgå at betale for udgifterne for din lejlighed, mens du er væk ved at ansøge om boliggaranti. Dog skal du flytte fra din nuværende bolig når din fravær starter, men vil få tilbudt en bolig, når du melder din tilbagekomst. Ansøg om boliggaranti skal ske 1 måned før, du fraflytter din bolig og dit fravær må være mindst 3 måneder og højst 1 år. Du skal også sørge for at udlevere de nødige dokumenter om dit fravær til INI A/S og i forbindelse med forlængelse af dit fravær.


Ansøgning om fremleje

Du er måske optaget til en uddannelse eller har en anden årsag til at rejse væk fra din bolig og hjemby i længere tid. Du kan undgå for at betale for udgifterne for din lejlighed, mens du er væk ved at fremleje din bolig. Du skal også sørge for at udlevere de nødige dokumenter om dit fravær til INI A/S og i forbindelse med forlængelse af dit fravær.


Ansøgning om ønskeflytning

Har du brug for mere plads efter en familieforøgelse eller mindre plads efter ungerne er fløjet fra reden, så er der en mulighed for en ønskeflytning. Du kan ansøge om det her.


Ansøgning om personaleboligønskeflytning

Har du brug for mere plads efter en familieforøgelse eller mindre plads efter ungerne er fløjet fra reden, så er der en mulighed for en ønskeflytning. Du kan ansøge om det her.


Ledige boliger - ansøgningsskema

Her kan du søge om de ledige boliger, som findes her: Søg bolig


Ansøgning om installation af vaske- og opvaskemaskine/tørretumbler

For at sikre elinstallationer er udført korrekt, skal du søge om installation af opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler. Du er også pligtet til at finde en autoriseret elinstallatør.


Udfyldningsskemaer


Opskrivning til boligventeliste 

Alle, som er fyldt 15 år kan lade sig skrive op til ventelisten for en bolig. At lade sig skrive op til en bolig, som er ejet af Selvstyret og/el. kommunen koster årligt hver for sig kr. 100,00 i gebyr. 


Henvendelsesblanket

Måske skal du indberette ulovlig hold af hund/katte i din boligområde eller henvende dig til INI A/S om et eller andet emne. Her kan du udfylde en henvendelsesblanket. 


Klage over nabo

Hvis din nabo ikke overholde husorden eller lave ulovlig handling i din boligområde, kan du indgive klage om det.


Skabelon til Lejekontrakt til BSU-boliger

Hvis du skal udleje din BSU-bolig, kan du udfylde en lejekontrakt ved at bruge skabelonen her.


Nukissiorfiit – afmelding


Nukissiorfiit - tilmelding


Opsigelse af lejemål

Hvis du skal opsige en lejekontrakt og vil gerne fraflytte din bolig, finder du skemaet her.


Personaleboligrekvisition

Hvis du har fået en stilling med tilknyttet personalebolig, kan du udfylde rekvisitionen her.


Skimmel rapportering

Konstaterer du at, der er skimmel i din bolig, kan du rapporterer det her.


Overførsel af overskydende skat til INI

Du har her en mulighed for at overføre din eller noget af din overskydende skat til INI A/S, hvis du er i restance.