Vi arbejder på at udbygge vores selvbetjening, så endnu mere kan gøres digitalt. For vores almene beboere har vi indført obligatorisk NemID til selvbetjeningens log ind for at øge sikkerheden. Det giver ikke nødvendigvis mening for institutioner, organisationer, virksomheder og lignende, hvor flere kan have behov for adgang til selvbetjeningen. Derfor kan disse blive fritaget.

 

Hvordan bliver man fritaget? 

Institutioner, organisationer, virksomheder og lignende kan blive fritaget for obligatorisk NemID. Fortæl os, hvilke lejemål/adresser I ønsker skal fritages for NemID ved at skrive til ini@ini.gl.

Når I er blevet fritaget for obligatorisk NemID, logger I ind med et brugernavn og kodeord. Hvis I ikke har det, kan du kontakte os på ini@ini.gl for at få det oplyst.

Det er op til jer selv at vurdere, hvordan I bedst håndterer adgang til selvbetjeningen – om det er beboeren eller institutionen, der skal have adgang dertil.

Vi anbefaler, at alle sikrer sig adgang til selvbetjeningen. F.eks. vil vi i slutningen af april 2021 sende opgørelsen for vand og varme i selvbetjeningen og ikke pr. brev, som vi tidligere har gjort.

 

Mailadresse 

Vi kommer også til at kommunikere mere med jer på mail. Derfor er det vigtigt, at vi har den rette mailadresse.

Flere institutioner har registreret en mailadresse, som de ønsker, at vi sender huslejeopkrævningen til. Er det den samme mail, som I generel kommunikation til? Hvis ikke, kan I ændre jeres mailadresse i selvbetjeningen under personlige oplysninger.