Nyheder

 • 12.062020juni

  INI A/S Nuuk deltager igen til årets Saligaatsoq

  Vi har godt gang i forårsrengøringen i hele landet, og i dag smørrede flere af vores personale ærmerne op til Saligaatsoq i Nuuk. Vi har et fælles ansvar for at holde vores byer rene, og derfor gør vi hvert år meget ud af vores deltagelse til både Saliineq og Saligaatsoq.

   

   

   

   

 • 03.062020juni

  Saliineq er veloverstået i Ilulissat

  Saliineq blev afholdt i det skønneste vejr d. 30. maj i lørdags, hvor både små børn til ældre borgere deltog. Kundechef Brian Grønvold vil gerne sige tak på vegne af sine kollegaer fra INI A/S Ilulissat: ”Vi vil gerne sige tusind tak for jeres lyst til at være med i forårsrengøringen. I gør et godt eksempel.”
   
  Se flere billeder her:
   
   
   
   
   
   
   
   
 • 19.052020maj

  Kujataa har afholdt succesfuldt Saliineq

  I weekenden har man afholdt den årlige forårsrengøring Saliineq i Sydgrønland. I alt er cirka 150 hjælpsomme borgere mødt op i Nanortalik, Narsaq og Qaqortoq for at holde deres byer rene. Efterfølgende spiste vi sammen pølser og de fremmødte fik mulighed for at høre om kæledyr og beboerdemokrati.
  Der blev trukket lod om en gavekort i blandt deltagerne og disse blev de heldige vindere:
  Familien Thomsen i Nanortalik, Ane Kirk i Narsaq og Naasunnguaq Mathiesen i Nanortalik.
  Det er første gang, at så mange deltog. Vi siger tusind tak til alle, der gav en hånd med.
  Vi afholder Saliineq i de andre byer i løbet af foråret/sommeren. Følg med på Facebook, hvor vi løbende fortæller om oprydningsdagene i resten af Grønland.

   

   

 • 12.052020maj

  Vi er stolte af vores økonomirådgivere!

  Vores dygtige økonomirådgivere hjælper lejere, der er kommet i økonomiske problemer, med at skabe overblik over deres økonomi og gæld. Vi tilbyder økonomirådgivning til alle vores lejere. Tilbuddet er gratis, og økonomirådgiverne har tavshedspligt. Har du brug for hjælp? Så kontakt ikorfaq@ini.gl.

   

   https://sermitsiaq.ag/inirestancer-11-mio-kr-barberet-vaek

 • 13.032020marts

  INI A/S lukker midlertidig for fysiske henvendelser