Ledige boliger

Du kan søge ledige boliger gennem selvbetjeningen, som du finder her. Udfyld dine ønsker og vær opmærksom på, at der skal være et flueben i feltet ”vis kun ledige boliger”. Klik på indkøbskurven længst til højre ud for den bolig, som du er interesseret i, og skriv din henvendelse i feltet til venstre. Du vil derefter blive kontaktet, hvis det er dig, der bliver tilbudt boligen.

Ledige boliger fremgår også på denne side. Når en bolig er ledig, vil den fremgå her i cirka en uges tid, og inden for den uge skal du have søgt om boligen, hvis du er interesseret. Ansøgningsfristen vil fremgå i filen over de ledige boliger, så du tydeligt kan se, hvornår du senest skal søge boligen. Når ansøgningsfristen er udløbet, vil vi sammenligne boligsøgernes ventelistestatus, og vedkommende med længst anciennitet vil få tilbudt boligen. Tildelingen af bolig foregår jævnfør lejelovgivningen.

Vær opmærksom på, at det er den boligsøgendes ansvar at søge boliger hos os, for at blive tilbudt en bolig. Det gøres på denne måde for at minimere tiden en bolig står tom, og for dermed at kunne tilbyde boligsøgere bolig hurtigst muligt.

Se de ledige boliger her: