Boligtilbud - hvad nu?

Du har to muligheder for at besvare et boligtilbud:

1. Svar på boligtilbuddet i selvbetjening.


Vær opmærksom på, at når du logger på selvbetjeningen for at besvare på et boligtilbud, vil du lande på siden "Personlige oplysninger", hvis du ikke har udfyldt det endnu. Dette er ikke selve oplysningsskemaet, som skal udfyldes i forbindelse med at svar på et tilbud. Skemaet er vedhæftet i den mail, vi har sendt til dig sammen med boligtilbuddet. Du kan også finde det her. Oplysningsskemaet skal uploades i selvbetjeningen, ikke sendes på mail.


2. Bestil en tid til en fysisk samtale i din lokale INImut for at få hjælp til at besvare et boligtilbud


Vejledning til besvarelse af boligtilbud

Følg de nedenstående to trin for at besvare boligtilbuddet.

Det er vigtigt, at du gør det inden fristen udløber, da du ellers ikke vil komme i betragtning. Du har 7 kalenderdage fra vi har sendt boligtilbuddet pr. mail. Fristen står også i selve boligtilbuddet.

 

Step 1: Sig ja eller nej

Du skal sige ja eller nej til boligtilbuddet i selvbetjeningen.

Hvis du siger ja tak, skal du gå til step to.


Hvis du ikke ønsker boligen, skal du svare nej i selvbetjeningen. Din boligsøgning sættes i bero, hvis du ikke har reageret på tre boligtilbud i træk. Når du er i bero, vil du fortsat stå på venteliste, men ikke modtage boligtilbud. Du kan aktivere din boligsøgning i selvbetjeningen.


Vi vil sende et nyt boligtilbud, når der igen bliver en bolig ledig på den venteliste, du står på.

 

Step 2: Oplysningsskema

For at sige ja til boligen, skal du udfylde og uploade det oplysningsskema, som vi har sendt til dig på mail sammen med boligtilbuddet, i selvbetjeningen. I oplysningsskemaet beder vi dig om oplysninger, som er nødvendige for at sikre os, at du opfylder betingelserne til boligen.

Det er vigtigt, at du udfylder oplysningsskemaet korrekt og skriver boligtilbudsnummeret og adressen, som du kan finde nederst på side fire af boligtilbuddet.

Nedenfor kan du se boligtilbudsnummeret og adressen i et eksempel fra et boligtilbud.
Boligtilbudsnummeret og adressen skal skrives i oplysningsskemaet som vist nedenfor.Oplysningsskemaet er sendt sammen med boligtilbuddet til din mail.

Det udfyldte skema skal uploades i selvbetjeningen, der hvor du svarer ja. Vi godtager ikke skemaer, der er sendt på mail.

Hvis du ikke mulighed for at udfylde det digitalt, kan du henvende sig fysisk til INImut.

 

Tildelingen af boligen

Boligtilbuddet sendes til flere boligsøgere. Når fristen er udløbet, vil boligen blive tildelt jævnfør lejeforordningen.

Vi kontakter den boligsøger, som får boligen, når fristen er udløbet. Hvis du ikke har hørt fra os inden indflytningsdatoen, er boligen blevet tilbudt til en anden boligsøger.