Beboerdemokrati

Har du gode ideer til, hvordan vi kan forbedre forholdene i dit boligområde? Så lytter vi gerne, for som beboer har du en unik indsigt i dit boligområde.

Du kan som beboer - i samarbejde med de øvrige beboere og os - være med til at skabe forbedrede boligforhold. Vi kalder det beboerdemokrati, og beboerdemokratiet er din genvej til indflydelse og medbestemmelse i dit boligområde.

Beboerdemokratiet er for dig, der ønsker indflydelse og vil være en del af at skabe forbedrede boligforhold.

Alle beboere kan blive beboerdemokrater, og som beboerdemokrat kan du få indflydelse på, hvordan vedligeholdelsesbudgettet og aktivitetsbudgettet for afdelingen skal bruges. Det betyder, at beboerdemokraterne i samarbejde med os prioriterer vedligeholdelsesopgaverne. Det betyder også, at du er med til at bestemme, hvilke aktiviteter der skal afholdes for beboerne i afdelingen.

Sammen kan vi skabe trygge og gode boligområder.

 

Beboerdemokraternes indflydelse

Beboerdemokraterne kan komme med forslag om:

  • Hvad der skal vedligeholdes eller fornyes i afdelingen
  • Hvad fælleslokalerne skal bruges til
  • Hvilke fritidsaktiviteter der skal etableres i afdelingen

 

Forslagene skal kunne realiseres inden for rammerne for driftsbudgettet.

 

Sådan bliver man beboerdemokrat

Vil du være med på holdet? Så kontakt os på mail på ini@ini.gl, telefonisk på 70 10 00 eller ved personlig henvendelse i INImut.

Du vil blive kontaktet af din lokale kundechef, som kan sætte dig i forbindelse med de øvrige beboerdemokrater eller hjælpe dig med at opstarte et beboerdemokrati, hvis der ikke findes et i din boligafdeling i forvejen.

Spot om beboerdemokrati