Vil du stadig stå på venteliste til bolig? Så skal du betale ventelistegebyret for 2022 inden den 31. december 2021.

Det koster 100 kr. om året at stå på venteliste til en boligafdeling. Derfor sender vi en gang om året et girokort til dem, der står på venteliste.


Hvordan betaler jeg?

Hvis vi har din mailadresse, har vi sendt girokortet til dig på mail. Vær opmærksom på, at den kan være havnet i spam – særligt hvis du har en hotmail.
Har du ikke fået girokortet på mail, men ønsker det fremover, kan du logge ind på selvbetjeningen og registrere din mailadresse. Vi anbefaler, at du registrerer en mailadresse, da vi sender boligtilbud på mail. Det vil sige, at du skal have en mailadresse for, at vi kan tilbyde dig en bolig. 

Hvis vi ikke har din mailadresse, har vi stedet sendt girokortet med posten.

Hvis du ikke har fået girokortet, kan det være fordi vi ikke har din rigtige mailadresse. Den kan du opdatere under personlige oplysninger i selvbetjeningen. Det kan også være fordi posten nogle steder kan være længe om at komme frem. Det er dog dit eget ansvar at få betalt inden den 31. december 2021, hvis du stadig vil stå på venteliste. Vi sender ikke nogen rykkere.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ikke har modtaget girokortet.


Hvad sker der, hvis jeg ikke betaler?

Hvis du ikke har betalt inden fristen, vil du miste din plads på ventelisten og dermed din anciennitet. Efter den 31. december vil dem, som ikke har betalt ventelistegebyret for 2022, blive fjernet fra ventelisten.


Lettere betaling

Betalingen vil fremover ske automatisk, hvis du tilmelder betalingen af ventelistegebyret til betalingsservice. Så slipper du for at skulle huske det de kommende år, og du kan være sikker på at beholde din plads på ventelisten.