Nyheder

 • 13.032020marts

  INI A/S lukker midlertidig for fysiske henvendelser

 • 17.022020februar

  Stærke partnerskaber danner grundlag for et godt start for drengene

  "I INI tror vi på, at alle parter i samfundet er afhængige af hinanden, derfor synes vi også, at Mind Ypur Own Business´ metode giver god mening og forhåbentlig kan samarbejdet også have en positiv afsmitning i andre sammenhænge." Siger Henrik Rafn, administrerende direktør i INI A/S, som også bidrage med erhvervsmentorer.
   
  Derfor stiller INI A/S to erhvervsmentorer til rådighed til drengene, som er med i Mind Ypur Own Business´iværksætter projekt.
   
  Læs hele artiklen herunder: 

   


 • 07.022020februar

  Frivillige styrker fællesskabet i boligområderne

  Marie Nielsen har været beboerdemokrat i mere end 10 år, og gennem de 31 år, hun har boet i sin lejebolig, er hun blevet et af samlingspunkterne for beboerne i boligområdet.

  ”Jeg gik ind i beboerdemokratiet, fordi jeg er så glad for at bo, hvor jeg bor, og jeg vil gerne være med til at forbedre området,” siger Marie Nielsen.

  Fællesskabet er i fokus for Marie, og hun har i mere end 10 år været med til arrangere fællesaktiviteter for andre beboerne i boligområdet.

  ”Vi holder forskellige aktiviteter hele året, hvor beboerne mødes i fælleslokalet. Det er samlingsstedet for os. Nogle gange spørger børnene mig, hvornår vi skal lave noget i fælleslokalet igen, og når vi mødes, taler jeg med børnene om, hvad de ønsker sig i forhold til forbedringer i boligområdet. For eksempel til juleklip var der nogle børn, som ønskede sig en bedre legeplads. Det har vi fået siden hen, og vi er så glade for den. Der er altid mange børn, som leger på den,” fortæller Marie Nielsen.

 • 31.012020januar

  Mød Abraham Løvstrøm som har været aktiv i boligforeningslivet i mange år

  Mød Abraham Løvstrøm som har været aktiv i boligforeningslivet i mange år. For 3 år siden blev han beboerdemokrat, og i dag sidder han som bestyrelsesformand for den kommunale boligafdeling i Maniitsoq, som administreres af INI A/S.

  ”Det, der giver mig motivation til at være med i beboerdemokratiet, er, at de andre lejere lægger mærke til de ting, som vi arbejder for at forbedre og for at samle beboerne i afdelingen til fællesaktiviteter. Det giver mig en følelse af, at man gør noget godt for fællesskabet.”

  ”Som beboerdemokrat arrangerer vi fælles aktiviteter for afdelingen, og det er altid god deltagelse til aktiviteterne. Jeg har blandt andet også været med til at skaffe fodboldmål, belysning ved skurerne og vasketøjsophæng.”

  ”Vi vil meget gerne opfordre de unge til at deltage aktivt i beboerdemokrati, da vi som siddende i bestyrelsen er oppe i årene. Så kunne man evt. få en anden indflydelse og prioriteringer og dermed opnå en service som alle kan få gavn af.”

 • 20.012020januar

  Kulturnat i INI A/S

  Tak til alle dem, der deltog i kulturnatten. Vi håber, I havde en god dag hos os og blev lidt klogere på beboerdemokratiet i Grønland og børnedemokratiet i Sisimiut.

  Vi fik gode input til prioritering af vedligeholdelsesopgaver. Hvis du vil have indflydelse på vedligeholdelsesarbejdet i dit boligområde, så kan du tilmelde dig beboerdemokratiet ved at kontakte INI A/S.

  Hvis man bor i Sisimiut og har fået interesse for børnedemokratiet, så kan man også læse mere om projektet i Facebook-gruppen: Meeqqat Oqartussaaqataanerat Sisimiuni - Børnedemokrati i Sisimiut