Nyheder

 • 19.052020maj

  Kujataa har afholdt succesfuldt Saliineq

  I weekenden har man afholdt den årlige forårsrengøring Saliineq i Sydgrønland. I alt er cirka 150 hjælpsomme borgere mødt op i Nanortalik, Narsaq og Qaqortoq for at holde deres byer rene. Efterfølgende spiste vi sammen pølser og de fremmødte fik mulighed for at høre om kæledyr og beboerdemokrati.
  Der blev trukket lod om en gavekort i blandt deltagerne og disse blev de heldige vindere:
  Familien Thomsen i Nanortalik, Ane Kirk i Narsaq og Naasunnguaq Mathiesen i Nanortalik.
  Det er første gang, at så mange deltog. Vi siger tusind tak til alle, der gav en hånd med.
  Vi afholder Saliineq i de andre byer i løbet af foråret/sommeren. Følg med på Facebook, hvor vi løbende fortæller om oprydningsdagene i resten af Grønland.

   

   

 • 12.052020maj

  Vi er stolte af vores økonomirådgivere!

  Vores dygtige økonomirådgivere hjælper lejere, der er kommet i økonomiske problemer, med at skabe overblik over deres økonomi og gæld. Vi tilbyder økonomirådgivning til alle vores lejere. Tilbuddet er gratis, og økonomirådgiverne har tavshedspligt. Har du brug for hjælp? Så kontakt ikorfaq@ini.gl.

   

   https://sermitsiaq.ag/inirestancer-11-mio-kr-barberet-vaek

 • 13.032020marts

  INI A/S lukker midlertidig for fysiske henvendelser

 • 07.022020februar

  Frivillige styrker fællesskabet i boligområderne

  Marie Nielsen har været beboerdemokrat i mere end 10 år, og gennem de 31 år, hun har boet i sin lejebolig, er hun blevet et af samlingspunkterne for beboerne i boligområdet.

  ”Jeg gik ind i beboerdemokratiet, fordi jeg er så glad for at bo, hvor jeg bor, og jeg vil gerne være med til at forbedre området,” siger Marie Nielsen.

  Fællesskabet er i fokus for Marie, og hun har i mere end 10 år været med til arrangere fællesaktiviteter for andre beboerne i boligområdet.

  ”Vi holder forskellige aktiviteter hele året, hvor beboerne mødes i fælleslokalet. Det er samlingsstedet for os. Nogle gange spørger børnene mig, hvornår vi skal lave noget i fælleslokalet igen, og når vi mødes, taler jeg med børnene om, hvad de ønsker sig i forhold til forbedringer i boligområdet. For eksempel til juleklip var der nogle børn, som ønskede sig en bedre legeplads. Det har vi fået siden hen, og vi er så glade for den. Der er altid mange børn, som leger på den,” fortæller Marie Nielsen.

 • 31.012020januar

  Mød Abraham Løvstrøm som har været aktiv i boligforeningslivet i mange år

  Mød Abraham Løvstrøm som har været aktiv i boligforeningslivet i mange år. For 3 år siden blev han beboerdemokrat, og i dag sidder han som bestyrelsesformand for den kommunale boligafdeling i Maniitsoq, som administreres af INI A/S.

  ”Det, der giver mig motivation til at være med i beboerdemokratiet, er, at de andre lejere lægger mærke til de ting, som vi arbejder for at forbedre og for at samle beboerne i afdelingen til fællesaktiviteter. Det giver mig en følelse af, at man gør noget godt for fællesskabet.”

  ”Som beboerdemokrat arrangerer vi fælles aktiviteter for afdelingen, og det er altid god deltagelse til aktiviteterne. Jeg har blandt andet også været med til at skaffe fodboldmål, belysning ved skurerne og vasketøjsophæng.”

  ”Vi vil meget gerne opfordre de unge til at deltage aktivt i beboerdemokrati, da vi som siddende i bestyrelsen er oppe i årene. Så kunne man evt. få en anden indflydelse og prioriteringer og dermed opnå en service som alle kan få gavn af.”