Nyheder

 • 19.052022maj

  INI og Domea.dk indgår aftale

  Den grønlandske boligadministrator INI og Domea.dk indgår en erhvervskundeaftale. Det er et led i en strategisk beslutning, hvor INI med Domea.dk’s erfaring i ryggen vil udvikle virksomheden til gavn for lejerne i Grønland.

  INI administrerer omkring 9.000 udlejningsboliger for Grønlands Selvstyre og for landets kommuner. Virksomheden er i gang med en strategisk rejse og er fokuseret på at udvikle sig som en strategisk partner for Selvstyret og kommunerne i forhold til løsningen af de boligpolitiske udfordringer i Grønland. Derudover har INIs forretningsstrategi også fokus på bl.a. digital forretningsudvikling og kundevendte løsninger.

  Derfor har INI rakt ud til Domea.dk, og sammen har de to virksomheder over en længere periode haft en række gode drøftelser. Det er mundet ud i, at INI har valgt at indgå et partnerskab med Domea.dk, som grundet sin forretningsmodel og erfaring i den almene branche netop kan støtte den strategiske udvikling af INI:

  ”Vi ser frem til samarbejdet med Domea.dk. Og gennem partnerskab med en så erfaren partner som Domea.dk forventer vi at kunne udvikle løsninger til gavn for både INI og vores lejere”, siger INIs administrerende direktør, Henrik Rafn.

  En del af et stærkt individuelt fællesskab

  INI træder som ny erhvervskunde ind i det stærke fællesskab, som Domea.dk repræsenterer med sine ca. 70 kunder, som til sammen ejer eller administrerer boliger over det meste af Danmark.

  Den administrerende direktør i Domea.dk, Thomas Holluf Nielsen er glad for at kunne byde INI velkommen og glæder sig til det nye samarbejde.

  ”Jeg synes, det er et rigtigt spændende samarbejde, og jeg er stolt af den tillid INI viser os. Vi har i forvejen kunder fordelt over stort set hele Danmark, hvilket vi drager en række fælles fordele af. Derfor er jeg også begejstret for, at vi med INI nu får en endnu større geografisk rækkevidde, som endda strækker sig ud over landets grænser”, fortæller han.

  Der er store både kulturelle, strukturelle og praktiske forskelle på det almene setup i henholdsvist Grønland og Danmark. Men der er også mange fællesnævnere, og spørger man Thomas Holluf Nielsen, giver partnerskabet rigtig god mening både for INI og for Domea.dk:

  ”Der er ikke kun én måde at være kunde på i Domea.dk. Nogle køber ydelser og rådgivning inden for dele af den samlede palet, præcis som det også er tilfældet her, mens andre køber fuld administration. Og vores kunder er alle sammen forskellige og har forskellige behov. Dét, der er det væsentlige, er, at vi kan tilbyde både et stærkt professionelt fællesskab og fleksible løsninger, som er tilpasset den enkelte kundes behov. Og så er det underordnet om man har hjemme i Svendborg, Holstebro eller i Sisimiut,” svarer han.

  INI administrerer omkring 9.000 udlejningsboliger for Grønlands Selvstyre og størstedelen af landets kommuner.

  Det har de gjort siden 1994, hvor ønsket om en ensartet administration og systematisk vedligeholdelse af udlejningsboligerne fik Grønlands Selvstyre til at stifte INI.

  Med INI som ny erhvervskunde yder Domea.dk nu rådgivning og administration for omkring 70 kunder, som samlet ejer eller administrerer over 80.000 boliger.

 • 20.042022april

  Meddelelse om offentliggørelse af vand - og varforbrugsregnskaber

  INI gentager successen med at sende forbrugsregnskaber for beboeres vand – og varmeforbrug via selvbetjeningen d. 27. april 2022.

  Hvis du skal have et større beløb, end du betaler i husleje, tilbage, vil det overskydende fra dit vand- og varmeforbrug modregnes i den/de efterfølgende huslejeopkrævninger.

  Bestil tid til en samtale, hvis du har problemer med dit login.

  Hvis du er fraflytter og skal have penge tilbage, skal du huske på at oplyse os dine kontooplysninger, så vi kan udbetale dit tilgodehavende.

  Forbrugsregnskaberne for fraflyttere vil blive sendt med posten.

  Har du spørgsmål til dit forbrugsregnskab, så ring til 70 10 00 mellem kl. 9.00 og 12.00 eller send en mail til ini@ini.gl.

 • 03.112021november

  INIs pilotprojekt er ved vejs ende

 • 29.102021oktober

  INI donerer til Nanu Børn

 • 16.082021august

  Lejertilfredshedsundersøgelse

  Hjælp os med at blive bedre. 

  Fortæl os, hvad du synes, så vi kan blive endnu bedre. Det gør du ved at besvare vores spørgeskema. Det tager få minutter at udfylde. 

  Find spørgeskemaet her: https://da.surveymonkey.com/r/XHT37NY 

  Vi besvarer ikke henvendelser fra spørgeskemaet, så hvis du ønsker svar fra os, er du meget velkommen til at kontakte os på ini@ini.gl eller 70 10 00. 

  Tak for din hjælp.