Nyheder

 • 29.112023november

  Fraflytteropgørelserne sendes nu også via e-Boks.

  Hvis du er beboer og flytter fra din bolig efter den 23. november 2023, skal du være opmærksom på, at vi sender din flytteopgørelse til din e-Boks. Dette gøres for at sikre en hurtigere service og undgå forsinkelser i fysisk postforsendelse.

   

 • 10.112023november

  Et nyt projekt i Qaqortoq er i gangsat

  I morges, den 10. november 2023, afholdt kundeservicechef Minannguaq Zeeb, Stine Konradi og kommunikationskonsulenten, sammen med driftschef Bjørn Holm, ejendomsassistent Finn Kristiansen, og økonomirådgiver Ulla Korsgaard, et vellykket oplæg for borgmester Stine Egede, kommunaldirektør Tina Pars, repræsentanter fra social- og forebyggelsesområdet samt distriktschef Søren Hansen for Politiet i Kommune Kujalleq som udgør følgegruppe om vores pilotprojekt om Børnedemokrati i Qaqortoq.

  Vores oplæg blev velmodtaget, og alle mødedeltagere viste stort engagement i projektet til vores store glæde.

  INIs pilotprojekt er blevet opstartet i samarbejde med projektlederen Stine Konradi fra Liv i og mellem husene, med finansiering fra fonden Oak Foundation Denmark. 
  Vi fra INI glæder os til et godt samarbejde med Kommune Kujalleq og andre lokale aktører om pilotprojektet, der har fokus på at inddrage børn for at øge deres trivsel, medbestemmelse og medindflydelse der, hvor de bor.
   
   
 • 20.102023oktober

  Huslejeopkrævninger sendes for første gang via e-Boks, og det glæder mange af beboere

  Som tidligere meddelt, har vi nu taget et skridt videre og har sendt huslejeopkrævninger for november via e-Boks den 17. oktober 2023. Dette tiltag har været længe ventet og er blevet modtaget med stor glæde.

  En af de 9.000 beboere, der tidligere modtog deres huslejeopkrævninger via almindelig post, er Gudmundur Sverrisson, en skolelærer bosat i den nordligste by, Qaanaaq.

  Han udtrykte sin glæde over den nye metode, idet han sagde:

  "Jeg er meget glad for at få min huslejeopkrævning via e-Boks. Selvom huslejeopkrævningerne normalt blev sendt fra INI i god tid, typisk den 16. i måneden, modtog jeg dem ofte først den 3. eller 4. i betalingsmåneden.”

  For beboere, der måtte tvivle på deres berettigelse til at modtage digital post via e-Boks, opfordres de til at undersøge betingelserne for fritagelse og eventuelt ansøge om denne, hvis det er relevant, via sullissivik.gl

   

   

 • 18.102023oktober

  Udlevering af FI-kort udgår fra den 1. november 2023

  INI har besluttet at stoppe udlevering af FI-kort til huslejeopkrævning fra 
  den 1. november 2023, da huslejeopkrævningerne vil blive sendt via e-Boks fra 
  den 16. oktober 2023.

  Hvis du ikke er tilmeldt Betalingsservice, har du alternativt mulighed for at hente FI-kort via selvbetjening. Dog anbefales det, at du tilmelder dig til Betalingsservice, for at sikre rettidig betaling af huslejen.

 • 06.102023oktober

  Meddelelse om huslejeopkrævning for oktober måned

  Grundet uforudsete omstændigheder blev huslejeopkrævningerne sendt ud med en mindre forsinkelse, men de er på vej.

  Du har mulighed for at hente opkrævningen i selvbetjening allerede i dag, hvis du ikke betaler via Betalingsservice.

  Vi anbefaler at du betaler huslejen, så snart du har modtaget opkrævningen, så du undgår at få sendt en rykker. Vi sender nemlig første rykker den 17. oktober 2023.

  Endnu en gang vil vi gerne undskylde for forsinkelsen, og vi sætter pris på din forståelse og tålmodighed.