Tal med en beboerkonsulent

Bestil tid og slip for kø. Vi har tider alle hverdage mellem kl. 12.00-15.00. 

Når du bestiller online, beder vi om din mailadresse, så vi kan sende en bekræftelse på din tid til dig. I den mail får du tilsendt et link, hvor du kan annullere eller ombooke din tid, hvis det bliver nødvendigt. 

Hvis du ikke har mulighed for at bestille tid online, kan du kontakte os på 70 10 00 mellem kl. 9.00-12.00 for at bestille tid. Du bedes give besked i tilfælde af afbud eller ændringer. 

OBS: Man kan henvende sig telefonisk mellem kl. 9.00 og 12.00 i hverdagene i Kangaatsiaq, Qasigianngiut, Qeqertarsuaq, Uummannaq, Upernavik, Narsaq, Nanortalik, Paamiut, Kangerlussuaq og Qaanaaq, samt bygderne og man kan sende en mailhenvendelse til ini@ini.gl døgnet rundt. 

Tal med en økonomirådgiver

Nu kan du også bestille tid til en snak med en økonomirådgiver. 

Vores økonomirådgiverne tilbyder gratis og anonym rådgivning til beboere med økonomiske udfordringer. De kan rådgive og vejlede om muligheder og rettigheder og skabe et overblik over økonomi og evt. gæld. En økonomirådgiver kan også lave budget sammen med beboer og kontakte relevante myndigheder og kreditorer.

Økonomirådgiverne har tavshedspligt. 

OBS: Tidsbestilling til økonomirådgivning gælder i de byer, hvor de findes fast (Ilulissat, Aasiaat, Sisimiut, Maniitsoq, Nuuk, Narsaq og Qaqortoq). Økonomirådgiverne besøger jævnligt andre byer og bygder. Information om deres rejser kan findes på vores Facebookside.